ЖИТТЯ

Все вирішить “золотий” матч, дві команди дискваліфікували: анонс туру чемпіонату Переяславщини з футболу

“Матадор” та Семенівка поборються за чемпіонство. Завтра вони зіграють в Переяславі.

Завтра, 18 вересня, відбудеться останній тур чемпіонату Переяславщини з футболу. У центральному матчі не лише туру, а й всієї першості зустрінуться переяславський “Матадор” та Семенівка зі Студениківської ТГ. В обох команд – по 35 очок, і вони розділяють два перші місця. При цьому Семенівка має перевагу за забитими/пропущеними м’ячами. Саме це буде враховуватися у випадку нічиєї, оскільки в першому колі ці суперники не визначили кращого – 1:1. Для обох команд це може бути дебютне чемпіонство. Про це повідомляє Інформатор.

На користь “Матадора” грає фактор домашнього поля. Також мотивувати команду має те, що цього дня святкуватимуть День її рідного міста. Однак переяславці зазнали серйозної втрати – у минулому матчі із Дем’янцями капітан та лідер команди Юрій Кривенко отримав червону картку. Його дискваліфікували аж на два матчі через “неповагу до футболістів та гри в цілому”: після вилучення за межами поля він вхопив м’яча, який викотився з гри, і сильно вдарив за межі стадіону.

Матч розпочнеться о 16:30 на університетському стадіоні. Арбітр – Владислав Столяренко.

Через неявку на два календарні матчі переяславські “Солонці” та Циблі (Циблівська ТГ) дискваліфікували. Тож Дем’янці (Переяславська ТГ) та “Переяслав-БРСМ”, які мали з ними зіграти, здобули технічні перемоги. Відповідно дем’янчани вже завершили виступи із 31 очком. 28 очок наразі має “Переяслав-БРСМ”, однак на нього ще чекає домашня зустріч із Вовчковом (Переяславська ТГ). У випадку перемоги саме “Переяслав-БРСМ” посяде третє місце, оскільки має кращу статистику в матчах із Дем’янцями (3:2, 2:1). Матч розпочнеться о 14:00 на стадіоні ім. В. Лобановського.

Протистояння Лецьок (Циблівська ТГ) та “Дніпра” (Дівички) практично не має жодного значення. Хіба що дівичківці за певних обставин втратять свою п’яту позицію. Гра розпочнеться о 15:00.

Джерело: районна федерація футболу

Нагадаємо, що в Білій Церкві відбувся відкритий чемпіонат області з легкої атлетики. Переяславці показали гарний результат.

Віталій Усик

Нагору