ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте пасту з грибами

Осінь – грибний сезон. Хтось гриби купує, а хтось збирає самостійно, але майже всі люблять готувати смачні страви з цим продуктом. З грибами готують все – від соусів до супів. А ще з ними можна зробити смачну пасту.

Ця проста овочева паста з білим вином і пікантним чилі вийде неймовірно ароматною і ситною. Як її приготувати, розповість Інформатор.

Продукти:

  • 1 кабачок
  • пів цибулини
  • 1 зубчик часнику
  • 200 г свіжих грибів
  • 2 ст.л оливкової олії
  • 250 г пасти
  • біле сухе вино за смаком
  • перець чилі та сіль за смаком

Спосіб приготування:

  1. Кабачок наріжте тонкими скибочками, цибулю і часник – дрібними кубиками, гриби – невеликими шматочками.
  2. У пательні розігрійте оливкову олію. Обсмажуйте часник з перцем чилі 30 секунд. Потім додайте цибулю, кабачки та гриби.
  3. Готуйте все разом на сильному вогні 3-4 хвилини. В цей час відваріть пасту в киплячій підсоленій воді до готовності.
  4. Влийте до овочів біле вино. Відкиньте пасту на друшляк, але збережіть 5-6 столових ложок води від варіння.
  5. Додайте пасту і воду в сковороду, перемішайте, готуйте 1 хвилину. За бажанням посипте страву нарізаною петрушкою і натертим пармезаном.

Нагору