ЖИТТЯ

Снаряд часів війни та похід за грибами на цілу добу: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 21 вересня переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 21 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:38. Переяслав, вулиця Айвазовського. Т.Д. 1982 р.н. повідомив поліції, що зникла його донька Т.А. 2011 р.н., яка проживає з мамою Т.В. Не виходить на зв’язок уже чотири дні. Пізніше виявилося, що дівчинка разом із мамою поїхали відпочивати на море, з ними все добре.

11:38. Переяслав. Заявник Р.І. 1989 р.н. повідомив, що в районі кооперативу “Швейник” у лісі знайшов снаряд часів Другої світової війни. Чоловік огородив місце й викликав відповідні служби. Мобільний рятувальний центр швидкого реагування ДСНС України забрав небезпечний снаряд, його мають розрядити на полігоні.

23:47. Помоклі (Ташанська ТГ), вулиця Гагаріна. Заявниця А.О. 1988 р.н. повідомила поліції, що близько 10-ї ранку громадянин С.Р. 1954 р.н. пішов у ліс збирати гриби та до цього часу не повернувся. У відділі поліції повідомили, що С.Р. прийшов додому близько 6:00 22 вересня, з ним все добре.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві в Переяславі, одну в Малій Каратулі (Ташанська ТГ) та одну в Тарасівці (Ташанська ТГ).

Нагадуємо, що 21 вересня відбулось засідання Державної комісії ТЕБ та НС. На ньому вирішили встановити “жовтий” рівень епідемічної небезпеки. Але для вакцинованих вимоги будуть пом’якшеними.

Юлія Кравченко

Нагору