Переяслав Перейти на сайт

Снаряд часів війни та похід за грибами на цілу добу: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 21 вересня переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 21 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:38. Переяслав, вулиця Айвазовського. Т.Д. 1982 р.н. повідомив поліції, що зникла його донька Т.А. 2011 р.н., яка проживає з мамою Т.В. Не виходить на зв’язок уже чотири дні. Пізніше виявилося, що дівчинка разом із мамою поїхали відпочивати на море, з ними все добре.

11:38. Переяслав. Заявник Р.І. 1989 р.н. повідомив, що в районі кооперативу “Швейник” у лісі знайшов снаряд часів Другої світової війни. Чоловік огородив місце й викликав відповідні служби. Мобільний рятувальний центр швидкого реагування ДСНС України забрав небезпечний снаряд, його мають розрядити на полігоні.

23:47. Помоклі (Ташанська ТГ), вулиця Гагаріна. Заявниця А.О. 1988 р.н. повідомила поліції, що близько 10-ї ранку громадянин С.Р. 1954 р.н. пішов у ліс збирати гриби та до цього часу не повернувся. У відділі поліції повідомили, що С.Р. прийшов додому близько 6:00 22 вересня, з ним все добре.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві в Переяславі, одну в Малій Каратулі (Ташанська ТГ) та одну в Тарасівці (Ташанська ТГ).

Нагадуємо, що 21 вересня відбулось засідання Державної комісії ТЕБ та НС. На ньому вирішили встановити “жовтий” рівень епідемічної небезпеки. Але для вакцинованих вимоги будуть пом’якшеними.

Юлія Кравченко