Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

У Переяславі та чотирьох селах 24 вересня може не бути світла: на яких вулицях

Світла завтра може не бути у Переяславі та чотирьох селах колишнього району. Електроенергію відключать у зв’язку з ремонтними роботами.

У п’ятницю, 24 вересня, електроенергію можуть відключити у Переяславі, Помоклях, Мазінках, Пристромах і Переяславському у зв’язку з ремонтними роботами. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 20 години:

  • у Переяславі – на вулицях Богдана Хмельницького, Альтицькій, Літописній, Можайській, Святого Єфрема, Приальтицькій, Якова Андрієвича, Миру та на провулках Літописному та Приальтицькому.
  • у Помоклях (Ташанська ТГ) – на вулиці Щорса.
  • у Мазінках (Переяславська ТГ) – на вулиці Альтицькій.
  • у Пристромах (Студениківська ТГ) – на вулицях 30 років Перемоги, Польовій, Ватутіна, Покровській, Козацькій, Сонячній, Бобровників, Першотравневій, Набережній, Гордіївській, Черняховського, Свободи, Незалежності, Молодіжній, Діброва, Броварській, Миколаївській та Шевченка.
  • у Переяславському (Студениківська ТГ) – на вулиці Горького.

Нагадуємо, сьогодні відбулися вибори ректора Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Єдиний кандидат на посаду Віталій Коцур набрав необхідну кількість голосів.

Юлія Кравченко

Нагору