ЖИТТЯ

Свято мікрорайону, автомарафон, кіновечір: куди жителям Переяслава сходити у вихідні

Осінні дощі та низька температура не стануть перешкодами для відпочинку у вихідні. Жителям Переяславщини буде як розважитись з 24 до 26 вересня.

Не знаєте, чим зайнятися у холодні вихідні? Дивно, адже в Переяславі гулятимуть свято мікрорайону Трубайлівка, а в Сомковій Долині – День села. Також ви можете відвідати селфі-автомарафон та кілька інших цікавих заходів. Про це повідомляє Інформатор.

КІНОВЕЧІР

Де: 2-ий корпус ЦКМ (вулиця Сковороди, 83)

Коли: 24 вересня, 19:00

Ціна: безкоштовно

Переяславська мовна школа “New Generation” влаштовує показ мультфільму “Raya and The last dragon” (“Рая та останній дракон”) мовою оригіналу (англійською) за підтримки відділу культури та туризму міської ради. Закликають усіх запастися смаколиками й неодмінно приєднатися до спільного перегляду. Можливо, зайвим не буде й теплий плед.

Кіновечір

ДЕНЬ СЕЛА В СОМКОВІЙ ДОЛИНІ

Де: приміщення будинку культури села Сомкова Долина

Коли: 25 вересня, 13:00

Ціна: безкоштовно

У суботу в Сомковій Долині (Студениківської ТГ) проведуть святковий захід до Дня села. У програму свята входять концерт з виступами вокальних колективів громади, частування смачними стравами, безкоштовні розваги та атракціони для малечі -гірки, батути, – а також дискотека.

СЕЛФІ-АВТОМАРАФОН “УКРАЇНА-1187”

Де: старт біля музею “Заповіту”

Коли: 25 вересня, 8:30

Ціна: безкоштовно

Туристично-просвітницький селфі-автомарафон “Україна-1187” проводитиметься вже вчетверте. Він приурочений 834-ій річниці першої згадки слова “Україна” й відбудеться у форматі квесту з елементами спортивного орієнтування. Взяти участь можуть всі охочі, абсолютно безкоштовно.

селфі-автомарафон

СВЯТО МІКРОРАЙОНУ ТРУБАЙЛІВКА

Де: луг поблизу вулиць Кравченка та Героїв Дніпра (мікрорайон Трубайлівка)

Коли: 26 вересня, 15:00

Ціна: безкоштовно

Цієї неділі о 15:00 почнуть відзначати своє свято жителі переяславського мікрорайону Трубайлівка. До розважальної програми входять виступи творчого колективу ЦКМ і запального гурту “Драбадан”. Гостей свята порадує ще й смачна польова кухня, а також атракціони та лотерея.

Нагадуємо, що вчора відбулися вибори ректора Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Єдиний кандидат на посаду Віталій Коцур набрав необхідну кількість голосів.

Юлія Кравченко

Нагору