ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: зваріть суп з лісовими грибами

Поєднуємо найактуальніше – гарячі бульйони для тих, хто захворів або хоче зігрітися, та лісові грибочки – їх зараз збирає кожен другий. Поєднавши, отримуємо смачний осінній супчик.

Ця страва виходить неймовірно запашною, а перед її смаком неможливо встояти. Як приготувати такий суп, розповість Інформатор.

Продукти:

  • 700-900 г лісових грибів
  • 2 л води
  • 1 цибулина
  • 3-4 цілі картоплини
  • 1 морквина
  • сіль та зелень за смаком
  • 5-7 штук чорного перцю-горошку
  • 4-5 штук духмяного перцю-горошку

Спосіб приготування:

  1. Гриби переберіть, очистіть, промийте і наріжте середніми шматочками.
  2. Складіть гриби в каструлю, залийте холодною водою і поставте на плиту. Доведіть до кипіння і варіть приблизно 15 хвилин на помірному вогні. Прибирайте піну, яка з’являється на поверхні.
  3. Додайте в суп цілу цибулину і залиште на вогні ще приблизно на пів години.
  4. Картоплю наріжте невеликими шматочками, моркву – дрібніше. Додайте овочі в суп, посоліть, всипте перець і варіть все разом ще 15-20 хвилин.
  5. Готовий суп подавайте з зеленню.

Нагору