Поєднуємо найактуальніше – гарячі бульйони для тих, хто захворів або хоче зігрітися, та лісові грибочки – їх зараз збирає кожен другий. Поєднавши, отримуємо смачний осінній супчик.
Ця страва виходить неймовірно запашною, а перед її смаком неможливо встояти. Як приготувати такий суп, розповість Інформатор.
Продукти:
- 700-900 г лісових грибів
- 2 л води
- 1 цибулина
- 3-4 цілі картоплини
- 1 морквина
- сіль та зелень за смаком
- 5-7 штук чорного перцю-горошку
- 4-5 штук духмяного перцю-горошку
Спосіб приготування:
- Гриби переберіть, очистіть, промийте і наріжте середніми шматочками.
- Складіть гриби в каструлю, залийте холодною водою і поставте на плиту. Доведіть до кипіння і варіть приблизно 15 хвилин на помірному вогні. Прибирайте піну, яка з’являється на поверхні.
- Додайте в суп цілу цибулину і залиште на вогні ще приблизно на пів години.
- Картоплю наріжте невеликими шматочками, моркву – дрібніше. Додайте овочі в суп, посоліть, всипте перець і варіть все разом ще 15-20 хвилин.
- Готовий суп подавайте з зеленню.