ЖИТТЯ

Крадіжка золотих прикрас та скарга на медиків: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 28 вересня переяславські поліцейські мали 16 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 28 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 16 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

19:24. Лецьки (Циблівська ТГ), вулиця Польова. Заявник повідомив поліції, що приїхав сусід та вбив собаку, перерізавши їй горло. Привіз з собою двох друзів. Дружина з дітьми втекла з дому. Тещі ножем порізав ногу, вона також втекла. Згодом повідомили, що авто Suzuki з трьома чоловіками покинуло адресу і поїхало в бік магазину. На місці події поліція відібрала заяву та пояснення.

20:36. Переяслав, вулиця Можайська. Г.Т. 1990 р.н. повідомила, що протягом дня обікрали її квартиру, проникли шляхом злому дверного замка. На місці події поліція встановила, що викрали золоті прикраси. Наразі проводяться слідчі дії.

22:22. Переяслав, провулок Польовий. Заявниця К.Л. 1967 р.н. повідомила поліції про те, що працівники швидкої відмовляються їхати на виклик. У її чоловіка Ш.Д. 1962 р.н. була висока температура та підозра на коронавірус, сказала, що він помирає. За її словами, працівники швидкої сказали, що на виклик не приїдуть, порадили викликати сімейного лікаря. Коли прибула поліція, на місці вже все-таки працювал медики швидкої

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та в Соснові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 27 вересня у Стовп’ягах поліція виявила та вилучила в чоловіка 269 сухих стеблин рослини зеленого кольору, зовні схожих на коноплю. Деталі дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору