ЖИТТЯ

До Переяслава приїдуть журналісти Денис Казанський та Вахтанг Кіпіані: про що розкажуть

Наступного тижня до Університету Григорія Сковороди в Переяславі завітають Денис Казанський та Вахтанг Кіпіані. Вони презентують свої нові видання. 

У вівторок, 5 жовтня, о 13:00 в переяславському виші в рамках проєкту “Відкритий університет” відбудеться зустріч із Денисом Казанським, журналістом-розслідувачем, відеоблогером і телеведучим. Він до 2014 року жив та працював у Донецьку, один з найяскравіших представників свого регіону, до його думки та аналітики прислухаються. Він є автором книг “Чорна лихоманка: нелегальний видобуток вугілля на Донбасі” та “Як Україна втрачала Донбас”, яку презентує під час зустрічі. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт університету Григорія Сковороди. 

Всі, хто хоче відвідати зустріч наживо, потрібно попередньо зареєструватися, також можна зробити передзамовлення книг з автографом автора за покликанням: https://cutt.ly/EEUlSMe. Решта зможе почути та побачити гостя в онлайн-форматі у соціальних мережах Instagram та Facebook.

А вже у четвер, 7 жовтня, до університету завітає Вахтанг Кіпіані, український журналіст, публіцист, історик, головний редактор інтернет-видання “Історична правда”, однойменного тележурналу, викладач магістерської програми з журналістики Українського католицького університету у Львові та кафедри “PR” у Національному університеті “Києво-Могилянська академія”, засновник Музею-архіву преси.

На зустрічі ви зможете дізнатися з перших вуст про перипетії у справі щодо видання “Справа Василя Стуса”, довідатися, про що автор розповість у прийдешніх випусках тележурналу “Історична правда”. Під час зустрічі відбудеться презентація нового видання дослідника під назвою “Країна жіночого роду”.

Всі, хто хоче відвідати зустріч наживо, потрібно попередньо зареєструватися, також можна зробити передзамовлення книг з автографом автора за покликанням: https://cutt.ly/5EUlTzQ. Решта зможе почути та побачити гостя в онлайн-форматі у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Зустрічі відбудуться у конференц-залі імені Василя Сухомлинського університету з дотриманням протиепідемічних вимог. Кількість місць обмежена.

Нагадаємо, що 30 вересня відзначили Всеукраїнський день бібліотек. З цієї нагоди для бібліотекарів влаштували невеличке свято. Як це було, дивіться тут. 

Оксана Симоненко

Нагору