ЖИТТЯ

Втеча з місця ДТП та спалах автомобіля: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 30 вересня переяславські поліцейські мали 18 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 30 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13:14. Переяслав, вулиця Шевченка. Заявниця Д.Н. 1984 р.н. повідомила поліції про ДТП. За її словами, водій автівки Nissan допустив зіткнення з її припаркованим автомобілем Daewoo Matiz, після чого покинув місце аварії. Поїхав у бік центру міста. Працівники поліції склали схему ДТП і відібрали пояснення.

13:49. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). В.Н. 1980 р.н. розповів поліції, що на повороті у село загорівся автомобіль підприємства “Євросем” Chevrolet Niva. Поліцейські пояснюють, що загорівся моторний відсік, який вдалося загасити до приїзду рятувальників. Однак саме авто до того часу згоріло.

Фото з місця події

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в селі Мазінки (Переяславська ТГ).

Нагадуємо, 29 вересня до Переяслава приїздили народні депутати, щоб допомогти скульптору Рафаелю Шматьку. Що саме вирішували, дізнавайтеся за посиланням.

Юлія Кравченко

Фото надав Денис Порохня

Нагору