Проста, але така смачна і ситна страва гідна посісти місце навіть на святковому столі. Вам потрібно мінімум часу та продуктів для приготування.
А рецептом, як завжди, поділиться Інформатор.
Продукти:
- 2 курячих стегна
- сіль та перець за смаком
- 6 курячих яєць
- 1 ст.л. рослинної олії
- 280 г консервованої кукурудзи
- 3-4 ст.л. майонезу
- зелень та огірок за бажанням
Спосіб приготування:
- Зваріть курячі стегна в підсоленій воді до готовності. На це піде приблизно 30 хвилин.
- Тим часом збийте одне яйце із сіллю та перцем. Краще зробити це блендером з насадкою-віночком, щоб маса була пишнішою і одноріднішою.
- Розігрійте пательню і змастіть маслом. Вилийте туди яйце, розподіліть по дну і посмажте з двох сторін.
- Таким же чином по черзі приготуйте ще 5 млинців.
- Остудіть курячі стегна, видаліть шкірку і зніміть м’ясо з кісток. Наріжте шматочками.
- Млинці складіть стопкою і розріжте на три частини. Кожну з них наріжте тонкою соломкою.
- Змішайте курку, млинці, кукурудзу і майонез.
- Можна додати в салат огірок і зелень або прикрасити ними страву при подачі.