ЖИТТЯ

Крадії та п’яні водії: як минула доба 8 жовтня для поліції Переяслава

Протягом доби 8 жовтня переяславські поліцейські мали 28 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах. 

За добу 8 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 28 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:55. Переяслав, вулиця Пугачова. Заявниця Н.А. 1985 р.н. повідомила, що в її квартиру хтось проник протягом часу з 8:00 по 12:00 та викрав 800 доларів і ноутбук. З цього приводу порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому).

12:47. Кооператив “В’юнище”. Громадянин Ш.В. 1949 р.н. повідомив поліції, що 10-12 осіб незаконно проникли на певну територію, невідомо з якою метою. Зброї при собі не мають. Справа порушена прокуратурою.

17:43. Переяславське (Студениківська ТГ), вулиця Центральна. Заявниця Л.С. 1979 р.н. повідомила поліції, що 30 хвилини тому біля магазину в її мами Ж.Л. викрали велосипед марки “Україна”. На камері спостереження зафіксований чоловік з рюкзаком, який поїхав з місця події. Наразі проводяться пошуки зловмисника.

17:49. Циблі (Циблівська ТГ). Заявниця Г.О. 1986 р.н. повідомила поліції, що біля готелю “Вотчина” водій Dacia Logan в’їхав у її машину Škoda. Жінка зазначає, що чоловік у стані алкогольного сп’яніння. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

20:56. Циблі (Циблівська ТГ), вулиця Соборна. Заявник Ш.Є. 1980 р.н. повідомив про ДТП. Автівка ВАЗ в’їхала в електроопору. Зі слів громадянина Ш.Є. водій та пасажири автомобіля ВАЗ перебувають в стані алкогольного сп’яніння. Також зазначає, що електроопора похилилася, висить на проводах під напругою. За цим фактом на громадянина К.М. склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

21:34. Студеники (Студениківська ТГ), провулок Лісовий. О.С. 1979 р.н. повідомив поліції, що виник конфлікт із дружиною і вона виганяє його з будинку. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили, що виклик не підтвердився та склали на заявника постанову за ст. 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в селі Єрківці (Дівичківська ТГ).

Нагадуємо, вчора ми розповідали про те, як минула для поліції доба 7 жовтня. Про агресивного сусіда, покупців без масок і крадіжку читайте тут.

Юлія Кравченко

Нагору