ЖИТТЯ

Семенівка стала першим фіналістом кубка Переяславщини з футболу

Семенівка стала першим фіналістом кубка Переяславщини з футболу. Вона перемогла Вовчків 4:3.

Вчора, 9 жовтня, відбувся перший півфінальний матч чемпіонату Переяславщини з футболу. Чемпіон 2021 року Семенівка (Студениківська ТГ) перемогла на виїзді Вовчків (Переяславська ТГ) 4:3. Щоправда, гра для семенівців була лише умовно виїзною, оскільки пройшла вона саме в Семенівці через те, що стадіон у Вовчкові дискваліфікований до кінця року. Попри те, що Вовчків завершив чемпіонат лише на шостому місці, він зумів нав’язати боротьбу чемпіонам. Команда серйозно підсилилася перед розіграшем кубка, що в чвертьфіналі відчув на собі переяславський “Матадор”, поступившись у серії пенальті. Про це повідомляє Інформатор.

Цього ж дня мав відбутися другий півфінальний матч – між дівичківським “Дніпром” та Дем’янцями (Переяславська ТГ). Однак його перенесли на наступну суботу, 16 жовтня, у зв’язку з весіллям футболіста “Дніпра”. Таким чином змінилася й дата фіналу – на суботу, 23 жовтня. Його проведуть на стадіоні ім. В. Лобановського в Переяславі.

Нагадаємо, що Семенівка виборола чемпіонство району з футболу лише в останньому турі. У Переяславі вона перемогла “Матадор” 1:0.

Віталій Усик

Нагору