ЖИТТЯ

Собачки Ася, Маруська, Глаша та Нюра із пункту перетримки в Переяславі шукають родину

У притулку для собак в Переяславі зараз 65 тварини. Кожна з них мріє потрапити в нову сім’ю. Сьогодні ви познайомитеся ближче з чотирма мешканками пункту перетримки.

Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”, розповіла Інформатору історії чотирьох собак з притулку.

АСЯ

Вік: 1 рік

Вага: 4 кг

Стерилізація: стерилізована

Відразу кидається в очі гарназовнішність Асі. Вона активна, емоційна й непосидюча, як і всі маленькі собачки. Асю віддають тільки для проживання, так би мовити, “на подушках” – у квартирі чи будинку, але не надвір у будку.

Ася

МАРУСЬКА

Вік: 2-3 роки

Вага: 20 кг

Стерилізація: стерилізована

Маруська – породиста собака, лабрадор. Вона потрапила у пункт перетримки з території дитячого садочку в селі Велика Каратуль Переяславської ТГ. Тобто собаку хтось просто викинув. У Маруськи ніжний характер, вона добра та дуже сильно любить дітей. На роль собаки-охоронця не підійде.

Маруська

ГЛАША ТА НЮРА

Вік: 7-8 місяців

Вага: 6 кг

Стерилізація: стерилізовані

Глаша та Нюра – дві сестрички. Їх знайшли в мікрорайоні Спаська Левада, хтось викинув цих собак на Великдень. Глаша та Нюра між собою дуже дружні, тому бажано, щоб їх забрали в одну сім’ю. Собачки, хоч раніше й були дикі, вже дуже звикли до людей.

Глаша та Нюра

Якщо ви хочете собі домашнього улюбленця або чимось допомогти притулку, звертайтеся до членів ГО “У добрі руки”. Тел.: (063) 999-00-73, (095) 595-26-67 (Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”).

Нагадуємо, сьогодні в музеї просто неба відзначили День козацтва та Покрову Пресвятої Богородиці. Був і концерт, і смачні українські страви, і цікаві майстер-класи. Попри дощову погоду, гості були задоволені.

Юлія Кравченко

Нагору