ВЛАДА

У Переяславі із 20 жовтня розпочнеться опалювальний сезон

Опалювальний сезон у Переяславі стартує вже завтра. Рішення прийняли на засіданні виконкому.

Сьогодні, 19 жовтня, під час чергового засідання виконкому міськради Переяслава прийняли рішення про початок опалювального сезону. Тепліше у квартирах переяславців має стати вже відзавтра, 20 жовтня. Про це повідомляє Інформатор.

Підключатимуть споживачів до системи теплопостачання лише за наявності актів готовності до опалювального сезону. Послуги надає у Переяславі підприємство “Переяслав-Хмельницьктепломережа”.

– Наразі для жителів громади немає важливішого питання, – зазначив міський голова Вячеслав Саулко. – Як бачите, прогнози, що температура ще кілька тижнів триматиметься досить високою, не справдилися, тож ми приймаємо таке рішення. Вже із завтрашнього дня все має бути готове до опалювального сезону.

Перший заступник міського голови Анатолій Фесенко сказав, що, як правило, проблеми виникають в будинках з ОСББ. Багато з них не встигають вчасно підготуватися до сезону.

Нагадаємо, що опалення повинні вмикати після того, як протягом трьох днів середньодобова температура повітря не підіймається вище восьми градусів тепла. Ще 13 жовтня керуюча справами виконкому Тетяна Гич розповіла Інформатору, що відповідне рішення приймуть саме на черговому виконкомі.

Віталій Усик

Нагору