ЖИТТЯ

Сусід спилював дерево, тракторист із підробленими документами: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 19 жовтня переяславські поліцейські мали 15 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 19 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 15 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:25. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Заявник В.М. 1989 р.н. повідомив, що біля лікарні сталося зіткнення автомобілів Kia Cerato та Opel Vectra. На місці події поліція встановила, що претензій учасники ДТП не мають. Від написання заяв відмовились. Ніхто не постраждав.

13:53. Вінинці (Циблівська ТГ), вулиця Героїв Дніпра. П.А. повідомив поліції, що прийшов сусід і спилює його дерево. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що конфлікт врегульовано мирним шляхом. Від написання заяв учасники відмовились.

14:30. Переяслав, траса Бориспіль-Дніпро. Поліцейські зупинили екскаватор Hyundai під керуванням Е.В. 1986 р.н. При перевірці посвідчення тракториста виникли сумніви його дійсності. Викликали слідчо-оперативну групу. На місці події працівники поліції виявили, що документи підроблені. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 358 ККУ (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Лецьках (Циблівська ТГ), Тарасівці (Ташанська ТГ) та Дем’янцях (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 19 жовтня на черговому засіданні виконкому міськради Переяслава вирішили поки що не демонтувати п’ять гаражів. Один із них належить членові виконкому.

Оксана Симоненко

Нагору