ЖИТТЯ

Пацієнт з коронавірусом порізав себе ножем та “банківське” шахрайство: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 24 жовтня переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 24 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:01. Переяслав, вулиця Ломоносова. М.А. 1968 р.н. повідомив, що 11 жовтня йому зателефонувала невідома особа, яка представилась працівником Укргазбанку. Шляхом обману дізналася номер та всі дані банківської карти заявника і після цього з рахунку зняли 50 тисяч гривень. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 190 (Шахрайство).

20:15. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Охоронець приміщення податкової повідомив, що приїхали три невідомі чоловіки та хочуть забрати інструменти. Директор сказав нікому нічого не давати. Попросив допомоги від поліції. На місці події правоохоронці встановили, що конфлікт було врегульовано мирним шляхом. Претензій ніхто не має.

Переяслав, вулиця Шкільна. К.В. 1965 р.н. повідомив поліції, що на повороті до “ЕКО-маркету” трапилась ДТП за участю автомобілів Hyundai Santa Fe та Mazda. Травмованих не було. Учасники події від написань заяв відмовились.

21:38. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Заявник повідомив, що М.В. 1956 р.н., хворий на COVID-19, у палаті наніс собі ножове поранення в область грудної клітини. Постраждалому надали першу медичну допомогу.

Також за добу поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, у Помоклях (Ташанська ТГ), у Горбанях (Ташанська ТГ) та Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 23 жовтня на повороті на Улянівку (Ташанська ТГ) шестеро людей крали кукурудзу. Детальніше про цю подію дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко 

Фото тематичне

Нагору