ЖИТТЯ

“Подарунок” від незнайомця та побиття в селі: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 25 жовтня переяславські поліцейські мали 16 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 25 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 16 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:26. Переяслав, вулиця Яготинська. В.Є. 1983 р.н. повідомила поліції, що її 12-річна донька стояла на зупинці та чекала маршрутку. В цей час до неї під’їхало сіре авто Daewoo Matiz. Вікно автівки відкрив худий чоловік з темним волоссям і запропонував дівчині подарунок. Вона з ним не розмовляла та не реагувала на пропозицію. Заявниця попросила перевірити цю особу. Поліцейські встановити, де тепер той чоловік не змогли.

12:58. Студеники, вулиця Переяславська. Г.Л. 1970 р.н. повідомила про те, що 23 жовтня вночі біля кафе напали та побили на її сина Г.Ю. 1994 р.н. Після побиття без свідомості хлопця забрали до бориспільської лікарні з переломом лобної кістки. За цим фактом проводиться розслідування.

18:27. Дівички, вулиця Гагаріна. У громадянина Т.Ю. 1994 р.н. виявили 12 грамів речовини зеленого походження, схожої на канабіс. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одна у Дем’янцях (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 24 жовтня пацієнт, хворий на COVID-19, у палаті наніс собі ножове поранення. Деталі дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору