ЖИТТЯ

У Переяславі та двох селах 5 листопада може не бути світла

Світла завтра може не бути у Переяславі та двох селах колишнього району. Його відключать у зв’язку з ремонтними роботами.

У п’ятницю, 5 листопада, електроенергію можуть відключити у Переяславі, Ташані та Денисах у зв’язку з ремонтними роботами. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 18 години: 

  • у Переяславі – на вулицях В’юнищанській, Либідській, Рокосовського, Декабристів, Учительській, Соборній, Будівельників, Айвазовського, Пєсклова, Олександра Богданова, Свободи, Михайла Грушевського, Сисолятіна, Інтернаціональній, Шолом-Алейхема, Суворова, Толстого, Глінки, Кутузова, Панаса Мирного, Пасічній, Гагаріна, Петропавлівській, Ярослава Потапенка, Тичини, Степана Разіна, Чайковського, Лермонтова, Олескандра Невського, Міщанській, Адама Міцкевича, Ярослава Мудрого, Героїв Чорнобиля, Павла Тетері, Корнійчука, Лесика, Короленка, Котляревського, Новокиївське шосе, Шевченка, Поліській, Делегацькій, Гостинній, Віктора Авраменка, Зустрічній, Краєвидній, Гаяринській, Гоголя, Анатолія Ніколенка, Золотоніське шосе, Музейній, Ромашковій, Черняховського, Ганни Самутіної, Квітки-Основ’яненка, Городищенській, Козацькій, Михайла Леонтовича, Гайдамацькій, Крайній, Магістральній, Східній, Привітній, Індустріальній, Ватутіна, Сергія Лазенка та на провулках Гагаріна, Толстого, Лермонтова, Музейному, Краєвидному, Котляревського, 1-му Петропавлівському, Гаяринському та Підварському.
  • у Ташані (Ташанська ТГ) – на вулицях  Польовій та Шевченка.
  • у Денисах (Ташанська ТГ) – на вулицях Набережній, Центральній, Вишневий Яр, Заболотнього, Форостовського, Шевченка, Золотогірській, Городищенській та на провулку Береговому.

Нагадуємо, що протягом доби 3 листопада переяславські поліцейські мали 17 викликів. Про гроші за могильний пам’ятник, крадіжку кабелю та чоловіка без дому читайте за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору