ЖИТТЯ

На Переяславщині ремонтують ще одну дорогу в рамках “Великого будівництва”

Ще один автошлях капітально ремонтують на Переяславщині. Це відбувається у рамках програми “Велике будівництво”.

У Бориспільському районі триває капітальний ремонт автошляху М-03 – Соснова-Ташань, який почали оновлювати кілька місяців тому в рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво”. Про це днями розповів голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, передає Інформатор, посилаючись на пресслужбу КОДА.

– На території Бориспільщини цьогоріч реалізуємо кілька дорожніх проєктів. Один із них – це ділянка дороги М-03 – Соснова-Ташань. Процес розвитку дорожньої інфраструктури має дуже важливе значення. Новими дорогами ми сполучаємо населені пункти між собою, а ще з міжнародними трасами. Приділяємо цьому багато уваги й слідкуємо, щоб вдосконалення наших автошляхів було якісним, – прокоментував Володін.

Капітальний ремонт дороги Соснова-Ташань планують завершити наступного року. Загальна вартість робіт становить 126 млн грн. У цьому році підрядники проклали верхній шар дороги протяжністю 4 км і 2 км бортового каменю, а ще частково влаштували щебеневу основу, укріплену цементом, узбіччя та встановили дорожні знаки.

Нагадаємо, що в приміщенні суду Переяслава п’яний чоловік нецензурно лаявся, чим порушив громадський порядок. Втім, його так і не вдалося притягнути до відповідальності. Детальніше про це дізнавайтесь тут. 

Нагору