ЖИТТЯ

“Преслав” скоро відкриє спортзал у Переяславі: фінансово допомагають навіть зі США

У спортивному залі клубу “Преслав” ось-ось завершаться ремонтні роботи. Вже доробили вхід, який розташований під маленьким “ЕКО-маркетом”.

Ще з початку жовтня спортивний клуб “Преслав” готує новий зал в приміщенні колишньої швейної фабрики “Гаян”. Зараз там повним ходом тривають ремонтні роботи, які планують завершити під Новий рік або ближче до весни. Про те, як іде робота та хто з цим допомагає, Інформатору розповів тренер СК “Преслав” Дмитро Мілов.

Вже збудували новий вхід під маленьким “ЕКО-маркетом”, наразі роблять підлогу та стіни, потім перейдуть до стелі. Найближчим часом почнуть під’єднувати комунікації – водопостачання та освітлення. Дмитро Мілов зауважує, що хотілося б зробити все якнайшвидше – планують вкластися в два-три найближчі місяці.

– У нас майже всі матеріали для спортзалу вже є, але хочеться зробити його потужним, максимально функціональним, щоб людям було комфортно тут займатися, – говорить він.

Відомо, що майбутній спортзал буде в стилі лофт: цегляні стіни, стеля графітового кольору та чорне покриття на підлозі. У приміщенні буде борцівська зона, зона TRX, боксерський ринг. У планах зробити безкоштовні групи для всіх охочих, але для того, щоб утримувати тренерів і сплачувати за комунальні послуги, потрібно мати й платні групи.

Дмитро Мілов висловив подяку всім, хто посприяв і допоміг в ремонті приміщення для СК “Преслав”. Розповів, що була навіть фінансова допомога з Америки. Тренерка з Переяслава Анастасія Ковальова поспілкувалася зі знайомою, яка проживає в США та хотіла підтримати фінансово когось з-за кордону. Анастасія порадила допомогти СК “Преслав”, а та пожертвувала 1000 доларів.

Нагадуємо, що клуб “Преслав” раніше мав приміщення біля хлібзаводу, але його надавали на тимчасове користування. Коли представники СК знайшли нове місце для залу, вони влаштували там прибирання. Як це було, дізнавайтеся за посиланням.

Юлія Кравченко

Відео: Едуард Аврамич

Нагору