ЖИТТЯ

Інформатор з великим відривом є найпопулярнішим ЗМІ у Переяславі: детальна статистика

Інформатор щонайменше протягом останніх пів року залишається найпопулярнішим ЗМІ в Переяславі. З великим відривом випереджає два інші інформаційні ресурси міста.

За допомогою незалежної платформи аналітики трафіку similarweb.com ми дослідили статистику переглядів трьох інформаційних ресурсів Переяслава: Інформатора, Переяслав.City та ProSlav. Згідно з нею, протягом останніх шести місяців Інформатор відвідує найбільша кількість читачів. Навіть у найслабші за переглядами періоди ніхто не зміг випередити наш ресурс. У жовтні наші публікації прочитали понад 333 тисячі разів.

Порівняння статистики Інформатора (синій графік) та Переяслав.City (помаранчевий)

Порівняння статистики Інформатора (синій графік) та ProSlav (помаранчевий)

Як бачите Інформатор за жовтень відвідали на 200 тисяч разів більше, ніж найближчого переслідувача – Переяслав.City. ProSlav, який фінансується із міського бюджету, стабільно має найменше переглядів свого сайту. При цьому наш ресурс наймолодший із цього переліку – ми працюємо трішки менше року.

Зазначимо, що статистика дещо неточна, оскільки за даними Google-аналітики у жовтні Інформатор мав більше переглядів – 487 508. Однак похибка відповідна для всіх сайтів.

Ми вдячні вам, що обираєте Інформатор. Наші читачі мотивують працювати ще більше і показувати те, чим насправді живе Переяслав.

Про найпопулярніші публікації жовтня читайте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору