ЖИТТЯ

Бійка та ДТП з автомобілем Tesla: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 15 листопада переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 15 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:44. Хоцьки (Циблівська ТГ). Я.М. 1978 р.н. повідомив про ДТП. З його слів, з причепа автомобіля Audi випала будівельна тачка й пошкодила автівку Tesla. Поліцейські прибули на місце події та відібрали заяву про нерозгляд повідомлення.

12:41. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Лікарка повідомила про госпіталізацію Т.В. 1954 р.н. із забійною раною голови. Додала, що чоловіка побили. Громадянин Т.В. відмовився від написання заяви та пояснення.

17:29. Поліції повідомили про госпіталізацію жінки, яка 15 листопада потрапила в аварію – водій автомобіля наїхав на велосипедистку С.Г. 1958 р.н. Як наслідок, жінка отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій грудної клітки. Її госпіталізували до бориспільської лікарні. Триває слідство.

16 листопада, 0:40. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Л.Д. розповіла поліції про бійку біля кафе “Алькатрас”. З її слів, билися чотири особи. Правоохоронці прибули на місце події та виявили, що конфлікт вдалося врегулювати мирним шляхом.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницьку та не після нещасного випадку) одну в Переяславі, у Вовчкові (Переяславська ТГ) та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадуємо, що в Переяславі перевірили дотримання карантинних вимог у кафе, фітнес-центрах та на недільному базарі. На ринку заважали проводити перевірку. Які ж загалом результати рейдів?

Юлія Кравченко

Нагору