ЖИТТЯ

На Переяславщині сталися пожежі в чотирьох будинках

На Переяславщині за добу сталися чотири пожежі. Три з них – в Переяславі, одна – в селі Світанок.

Вчора, 18 листопада, на Переяславщині сталося чотири пожежі в житлових та нежитлових будинках. Про це Інформатору повідомив провідний інспектор РС ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 15:45 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про задимлення в приватному будинку на вулиці Кооперативній в Переяславі. Локалізували загоряння о 16:12, а ліквідували о 16:37. Вогонь знищив речі домашнього вжитку, пошкодив стіни, стелю та підлогу.

О 18:49 сталося задимлення в приватному нежитловому будинку на вулиці Гагаріна в Переяславі. Приїхавши на місце події, рятувальники виявили, що горить дах на площі 40 кв. м. О 20:03 вдалося повністю загасити пожежу. Будинок врятували, але вогонь пошкодив стіни та стелю.

О 21:42 сталася пожежа на вулиці Петропавлівській в Переяславі – горів дах нежитлового приватного будинку. З вогнем боролися до 23:13. Вогонь знищив покрівлю на площі 140 кв. м, пошкодив стіни та стелю.

Вже сьогодні, 19 листопада, о 1:52 надійшло повідомлення про загоряння будинку на вулиці Ювілейній в селі Світанок (Циблівська ТГ). Розвідка встановила, що загорілася сажа в трубі димаря. Вогонь ліквідували швидко, але він встиг знищити азбестову трубу й пошкодити димохід.

Причини всіх пожеж та завдані збитки встановлюють. Ніхто в них не постраждав.

Нагадуємо, що справа із пам’ятником до 300-річчя возз’єднання України з Росією почала потроху рухатися. Спершу вислухають жителів громади.

Юлія Кравченко

Фото надав Денис Порохня

Нагору