ЖИТТЯ

Крадіжка кукурудзи, електроінструментів та ДТП: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 23 листопада переяславські поліцейські мали 29 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 23 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 29 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:17. Єрківці (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили, що протягом тижня невідомі побили вікна в будинку та проникли в гараж. Викрали електроінструменти. За цим фактом порушать кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 ККУ (Крадіжка). 

12:39. Велика Каратуль (Переяславська  ТГ), вулиця Сахна. Керівник агрофірми П.В. 1982 р.н. повідомив, що на полі двоє чоловіків крали кукурудзу. Їх затримали та викликали поліцію. Правоохоронці відібрали заяву про нерозгляд цієї ситуації.

12:58. Соснівка (Студениківська ТГ), вулиця Центральна. К.О. 1962 р.н. повідомила, що в ніч на 23 листопада невідоме авто в’їхало в її паркан та залишило місце ДТП. Від написання заяви жінка відмовилась.

Також за добу поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): три у Переяславі, по одній у Ташані (Ташанська ТГ) та Семенівці (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 23 листопада у Переяславі автомобіль збив велосипедиста. Водій авто сам доставив постраждалого до лікарні. Деталі ви можете дізнатись за посиланням. 

Нагору