ЖИТТЯ

У Переяславі Renault збив велосипедиста: водій сам доставив постраждалого до лікарні

У Переяславі автомобіль збив велосипедиста. Водій авто сам доставив постраждалого до лікарні.

23 листопада в Переяславі на вулиці Богдана Хмельницького сталася ДТП. Ч.В. 1972 р.н., керуючи автомобілем Renault Kangoo, не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення з велосипедистом С.Н. 1996 р.н. Повідомлення про це надійшло до поліції Переяслава о 23:00, передає Інформатор.

Внаслідок ДТП велосипедист отримав забійну рану верхньої губи, забій правого плечового суглобу та правого колінного. Також можливий перелом кісток носа, закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку. Водій, який спричинив ДТП, сам доставив С.Н. до бориспільської лікарні.

На водія Renault Kangoo відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Нагадуємо, на базарі в Переяславі перешкоджали роботі комісії, яка перевіряє COVID-сертифікати. Проте майже всі підприємці вже вакциновані. Детальніше про ситуацію – за посиланням.

Нагору