ВЛАДА

У Переяславі й надалі ремонтуватимуть дороги та тротуари: де саме та за які гроші

Ремонти доріг та тротуарів у Переяславі триватимуть і наступного року. Фінансування на це вже передбачили.

На останній сесії міської ради 18 листопада внесли зміни до програми благоустрою Переяславської громади на 2019-2021 роки. Зокрема, це стосується фінансування на ремонти доріг та тротуарів у місті. Про це повідомляє Інформатор.

На капітальний ремонт переяславської вулиці Гетьмана Івана Сулими із державного бюджету виділили 4 млн 354 тис. 159 грн. Тендер на ці роботи вже провели, перемогло переяславське ТОВ “Агрошляхбуд”, яке готове працювати за 3 млн 954 тис. 808,69 грн. Згідно з проєктом угоди, ремонт мають завершити до 31 грудня 2021 року.

На капітальний ремонт частини тротуару на вулиці Героїв Дніпра (від автовокзалу до вулиці Святкової) із обласного бюджету у 2022 році передбачили 10 млн 800 тис. грн. Тендер на виготовлення проєктно-кошторисної документації на це вже провели – обійдеться в 49 тис. 900 грн.

Також наступного року мають зайнятися капітальним ремонтом дороги на вулиці Золотоніське шосе та тротуару на вулиці Шевченка (в межах вулиць Грушевського та Сковороди – не парна сторона). На проєктно-кошторисну документацію вже передбачили по 49 тис. 900 грн.

Зазначимо, що цьогоріч в Переяславі вже провели чимало капітальних ремонтів доріг та тротуарів. Зокрема, зробили тротуар на вулиці Богдана Хмельницького (від Борисоглібської площі до автовокзалу), проклали дорогу на вулиці Небесної Сотні, зробили під’їзну дорогу до будинків на Набережній, 4 та 6.

Віталій Усик

На фото: ремонт на вулиці Небесної Сотні (вересень ц.р.)

Нагору