ЖИТТЯ

Крадіжка на кладовищі, втеча з місця ДТП та “зникнення” людини: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 24 листопада переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 24 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:19. Переяслав, вулиця Соборна. П.П. 1977 р.н. повідомив про ДТП – зіткнулись дві автівки Toyota. За цим фактом склали протокол за ч. 4 ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами).

8:22. Мала Каратуль (Ташанська ТГ). О.О. 1975 р.н. повідомив, що зникла його мати О.Н. 1953 р.н. Днем раніше пішла з дому та не повернулась. Поліція встановила, що жінка перебуває у сусідів – з нею все добре.

11:37. Хоцьки (Циблівська ТГ). Т.І. 1973 р.н. повідомив, що протягом ночі невідомі проникли до його будинку через вікно та викрали електростабілізатор. На місці події поліція відібрала заяву та пояснення. Наразі проводять слідчі дії.

15:22. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. К.Н. повідомила, що протягом двох днів невідомі викрали на могилі її матері металеву огорожу. На місці події поліція відібрала заяву та пояснення. Наразі тривають слідчі дії.

17:14. Переяслав, вулиця Михайла Сікорського. К.В. 1976 р.н. повідомив, що вантажівка з фурою протаранила автомобіль “Славута”. Водій на вантажівці втік з місця події. Але його затримали на перетині вулиць Покровської та Михайла Сікорського. За цим фактом склали протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): три у Переяславі та одну в Світанку (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 23 листопада у Переяславі автомобіль збив велосипедиста. Водій авто сам доставив постраждалого до лікарні. Деталі ви можете дізнатись за посиланням. 

Оксана Симоненко

Нагору