ВЛАДА

Ексмер Григорій Сокур став головою ради ветеранів Переяслава

У Переяславі обрали нового голову ради ветеранів. Ним став Григорій Сокур.

Сьогодні, 30 листопада, новим головою ради ветеранів Переяслава обрали Григорія Сокура (70 років), одного з попередніх міських голів. Відбулося це під час звітно-виборчої конференції ветеранів війни та праці. Серед делегатів заходу були ветерани праці, війни, Збройних сил, воїни-інтернаціоналісти, учасники АТО та ООС, діти війни та активісти ветеранського руху. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт міської ради Переяслава.

На засіданні прозвітувала до цього чинна очільниця ради ветеранів Єлизавета Миздренко. Вона розповіла про здобутки на посаді й про співпрацю з іншими організаціями. Роботу визнали задовільною й оголосили Миздренко Почесною головою ради ветеранів. У ході конференції, окрім обрання нового голови, також оновили склад ради ветеранів.

Біографічна довідка Григорія Сокура: Народився в Тетіївському районі Київської області. В Переяславі-Хмельницькому з 1978 року працював інспектором карного розшуку. Також займав посаду заступника начальника міськрайвідділу з оперативних питань та заступника начальника-керівника з громадської безпеки. Мером Переяслава-Хмельницького Григорія Сокура обрали в 1998 році, на цій посаді він пробув до 2005-го.

Нагадуємо, що в Переяславі почали визначатися, де встановити пам’ятник Сікорському. Чому для цього можуть знести будівлю просвітницького центру, читайте за посиланням.

Фото із сайту міської ради

Нагору