ЖИТТЯ

Депутати міськради Переяслава допомогли людям похилого віку в селі Ташань

Переяславські депутати допомогли Центру соціального обслуговування в селі Ташань. Одиноким людям похилого віку передали одяг, фрукти та засоби гігієни.

Сьогодні, 1 грудня, депутати Переяславської міської ради Переяслава від партії “Європейська солідарність” Євгеній Глазунов та Григорій Ярема передали гуманітарну допомогу в Ташанський центр соціального обслуговування пенсіонерів та інвалідів. Про це повідомляє Інформатор.

Депутати зібрали два мішки одягу, продукти та засоби гігієни й самотужки доставили в село Ташань (Ташанська ТГ). Подібну благодійну ініціативу представники “Європейської солідарності” проводять вже не вперше, запевнюють, що й не востаннє. Центр соціального обслуговування пенсіонерів та інвалідів, який отримав допомогу, працює вже більше десяти років. Раніше він мав статус районного, а зараз обслуговує три територіальні громади – Ташанську, Дівичківську та Студениківську.

– Ми намагаємося допомагати всім громадам колишнього Переяслав-Хмельницького району, а не тільки Переяславській. Центр соціального обслуговування в Ташані ми відвідували раніше й вирішили зробити це знову, – пояснює Євгеній Глазунов мотивацію їхньої благодійної ініціативи за межам Переяславської ТГ.

Наразі Центр соціального обслуговування в Ташані опікується одинокими людьми похилого віку та інвалідами – надає як проживання, так і послуги з догляду. Подібним закладам допомога ніколи не буває зайвою. Григорій Ярема та Євгеній Глазунов зазначають, що в подальшому планують проводити чимало подібних благодійних ініціатив. У п’ятницю, 3 грудня, депутати хочуть вже вкотре відвідати Центр надання соціальних послуг та соціальної інтеграції в Переяславі – з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю.

Благодійну ініціативу депутати проводять вже не вперше, запевнюють, що й не востаннє

Депутати намагаються допомагати всім громадам колишьного району, а не тільки Переяславській

Директор центру був вдячний Григорію Яремі та Євгенію Глазунову

Ці яблука придбали на базарі в Переяславі

Допомогу отримають ті, хто її потребує

Нагадуємо, що 22 листопада Євгеній Глазунов та Григорій Ярема передали гуманітарну допомогу стаціонару психоневрологічного профілю Центру надання соціальних послуг та соціальної інтеграції в Переяславі. Привезли загалом десять пакунків.

Юлія Кравченко

Фото: Едуард Аврамич

Нагору