ГРОШІ

Допоможіть котам з притулку – придбайте картину на аукціоні університету Переяслава

Університет Переяслава продовжив благодійний арт-аукціон, на якому збирали кошти для потреб котячого притулку.  За місяць вдалося зібрати замало грошей.

Студентська рада Університету Григорія Сковороди в Переяславі почала благодійний арт-аукціон в Instagram ще в листопаді. Кошти збиралися задля фінансової підтримки ГО “Кіт у чоботях”. Втім, вдалося зібрати лише 560 гривень. Інформатор повідомляє, що мистецький аукціон вирішили продовжити до 7 грудня. Кожен, хто долучиться зможе не тільки отримати красиву картину, а ще й фінансово допомогти безпритульним котикам.

На аукціоні наразі представили 39 лотів, стартова ціна яких складає 30 гривень. Кожен учасник має право піднімати вартість на 10 та більше гривень. До аукціону можна долучитися не тільки як покупець, а ще й надати власні картини для продажу. Після завершення аукціону його організатори обирають найбільшу із запропонованих цін на кожну картину, а потім, отримавши кошти, передають її новому власнику.

Сторінку аукціону ви можете знайти за посиланням.

Нагадуємо, що з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю депутати міськради Григорій Ярема та Євгеній Глазунов подарували Центру надання соціальних послуг та соціальної інтеграції пакунки зі смаколиками. В майбутньому вони планують продовжувати благодійні акції.

Нагору