ЖИТТЯ

До Дня людей з інвалідністю депутати з Переяслава організували благодійну ініціативу

З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю депутати міськради Григорій Ярема та Євгеній Глазунов подарували Центру надання соціальних послуг та соціальної інтеграції пакунки зі смаколиками. В майбутньому вони планують продовжувати благодійні акції.

На честь Міжнародного дня людей з інвалідністю депутати міської ради Переяслава від партії “Європейська солідарність” Григорій Ярема та Євгеній Глазунов завітали до Центру надання соціальних послуг та соціальної інтеграції. Вони подарували клієнтам центру п’ять пакунків солодощів та чай, а вже в самому закладі придбали новорічні прикраси ручної роботи, які виконали його клієнти. Ці прикраси виготовлені в рамках сьогоднішньої виставки, про яку Інформатор згадував у попередній публікації.

Євгеній Глазунов розповів нам чому вони вирішили придбати для центру саме солодощі та чай:

– Нещодавно ми вже передавали в цей заклад гуманітарну допомогу. Це був і одяг, і засоби гігієни. З Раїсою Петрівною (ред. – директорка центру) спілкувалися про те, як саме ми можемо долучитися до відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю, чим можемо допомогти. Вона сказала, що клієнти будуть раді солодощам.

Директорка закладу Раїса Голованова презентувала гостям новорічні прикраси ручної роботи й розповіла, що в цьому центрі працює спеціаліст із трудового навчання, який допомагає клієнтам реалізовувати їх творчий потенціал і створювати гарні роботи. Євгеній Глазунов і Григорій Ярема теж придбали декілька виробів. Кошти, які отримують за продаж прикрас йдуть на потреби Центру надання соціальних послуг та соціальної інтеграції.

– На жаль, нам не вдалося долучитися до ранкового концерту з особистих причин, але це не завадило все ж таки приїхати ввечері та порадувати цей заклад подарунками, – зазначає Григорій Ярема.

Раїса Голованова запросила депутатів на найближчий святковий захід, який готують до Дня святого Миколая. На ньому увагу приділятимуть дітям з обмеженими можливостями. Благодійники пообіцяли долучитися.

Депутати подарували солодощі Центру надання соціальних послуг та соціальної інтеграції

Заклад дуже вдячний такій підтримці

Раїса Голованова показала вироби клієнтів закладу

Загалом було шість пакунків

Кошти, які отримують за продаж прикрас йдуть на потреби центру

Раїса Голованова запросила депутатів на найближчий святковий захід, який готують до Дня святого Миколая

Нагадуємо, що Євгеній Глазунов і Григорій Ярема нещодавно допомагали закладу в селі Ташань. Деталі – за посиланням.

Юлія Кравченко

Фото: Едуард Аврамич

Нагору