ЖИТТЯ

Погода на 6 грудня: у Переяславі всю добу йтиме дощ

У Переяславі всю добу йтиме дощ, вдень він буде особливо сильний. Температура підніметься до 4 градусів тепла.

У понеділок, 6 грудня, у Переяславі протягом дня буде хмарно. Вночі піде сніг із дощем, який йтиме до 8-ї ранку. Потім він зміниться на дощ, який триватиме до наступного дня. Опади – 13,7 мм. Найхолодніше буде зранку, о 5:00, прогнозують 1 градус тепла. Ввечері, о 20:00, буде найтепліше – температура підніметься до +4 градусів. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.

На дорогах вранці буде суміш із снігу та води, а вдень вони стануть просто вологими. Швидкість вітру – 3-9 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 93 та 97 відсотками протягом доби. Тривалість дня 6 грудня – 8 годин 15 хвилин. Завтра день стане коротшим на дві хвилини, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 7:37, а захід – о 15:52.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1986 році – 13,4 градуса тепла, а найнижчу в 1959-му – 20,2 градуса морозу.

Народні прикмети:

Цього дня вшановують пам’ять благовірного князя Олександра Невського і святителя Митрофана. Наші пращури звернули увагу на те, що якщо 6 грудня мжичить сніг і вітер з півночі, то через півроку — 6 червня — мжичитиме дощ і дутиме північний вітер. У цей час селяни святкували становлення санного шляху на снігу і льоду.

Нагору