ЖИТТЯ

Крадіжка у школі та побиття дівчини: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 14 грудня переяславські поліцейські мали 17 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 14 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:40. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення про те, що в одній із шкіл міста учень вкрав у вчителя 2000 гривень. Сумка з грошима була в класі. Попереднє спілкування з батьками учня позитивного результату не принесло. Наразі за цим фактом поліція відібрала заяву та пояснення.

18:14. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Надійшло повідомлення про те, що водій автівки Volkswagen Caddy намагається сісти за кермо у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка затримали очевидці та викликали поліцію. За цим фактом склали протокол за статтею 178 КУпАП (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

18:39. Козлів (Студениківська ТГ). Повідомили про те, що дівчину 1993 р.н. побив її хлопець. У неї – забій голови, йде кров зі скроні. Постраждалу доставили до травмпункту в Березань. За цим фактом можуть відкрити кримінальне провадження за статтею 125 (Умисне легке тілесне ушкодження). 

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Дівичках (Дівичківська ТГ), Циблях (Циблівська ТГ), Соснові (Студениківська ТГ) та Виповзках (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 13 грудня у Переяславі у відвідувача магазину виник конфлікт з іншим покупцем через те, що той був без захисної маски. Деталі дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору