ЖИТТЯ

Назар Олійник із Переяслава провів п’ятий бій на “Махачі”: який результат

Переяславець Назар Олійник провів півфінальний бій гран-прі у легкій вазі у лізі кулачних боїв “Mahatch”. Зазнав поразки.

14 грудня відбулися головні бої восьмого сезону ліги кулачних боїв “Mahatch”. Транслювали їх у прямому ефірі на YouTube-каналі проєкту. 21-річний переяславець Назар Олійник, один із найуспішніших бійців ліги (4 бої, 4 перемоги), провів півфінальний поєдинок гран-прі у легкій вазі (до 70 кг) із рівнянином Андрієм Хохловим на прізвисько “Fayter”, який має три бої та три перемоги. Наш земляк програв нокаутом у третьому (вирішальному) раунді. Про це повідомляє Інформатор.

Бій був досить рівним. Щоправда, вже у першому раунді в Олійника з’явилося невелике розсічення на обличчі. Однак це не заважало йому битися. У другому раунді переяславець завдяки “коронній двієчці” навіть відправив суперника в нокдаун. А вже на початку третього раунду Хохлов притиснув Олійника до мішків та наніс кілька потужних ударів у голову. Після цього наш земляк самотужки не зміг звестися на ноги, він весь був у крові. Покидав мішкогон у супроводі лікарів. Його проводжали оваціями. Назар сказав у мікрофон глядачам: “Я сюди ще повернуся”.

Згодом у Instagram Назар Олійник написав, що “він живий і все буде добре”. О третій ночі опублікував сторіз про те, що вже вийшов із лікарні. А зранку показав підписникам, у якому він стані.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Олійник Назар👊🏻 (@oleynyk_nazar)

Нагадаємо, що правила у “Mahatch” досить жорсткі, максимально нагадують вуличну бійку: три раунди по дві хвилини, без рукавичок, удари з клінчу дозволені. При цьому все ж задіювати ноги та боротися в партері заборонено.

Бій Олійника можете побачити із 20 хв. 30 сек. Проте вам має бути щонайменше 18 років.

Нагадаємо, що в попередньому бою Назар Олійник переміг свого суперника за 50 секунд. Деталі – за посиланням.

Віталій Усик

Нагору