ЖИТТЯ

Назар Олійник із Переяслава виграв на “Махачі” за 50 секунд: перемогу присвятив батькові

Переяславець Назар Олійник здобув четверту перемогу в лізі кулачних боїв “Mahatch”. Він пройшов до півфіналу гран-прі.

30 жовтня на Youtube-каналі Mahatch вийшов перший випуск сьомого сезону ліги кулачних боїв. Переяславець Назар Олійник провів свій четвертий поєдинок і знову переміг. Цього разу йому протистояв Владислав Кондратюк на прізвисько “Кондрат” із Житомира. Суперник був на 8 кілограмів легшим, ніж Олійник (62 проти 70), що й суттєво вплинувало на результат. Вже у першому раунді Назар кинувся в атаку. За 50 секунд Кондратюк двічі опинився в нокдауні і у підсумку програв технічним нокаутом. Про це повідомляє Інформатор.

Таким чином Назар Олійник пройшов до півфіналу гран-прі в легкій ваговій категорії. Переможець турніру здобуде 10 тисяч доларів.

Після поєдинку наш земляк сказав таке: “Сьогодні рівно три роки, як помер мій тато. Цю перемогу присвячую йому. Щоб він знав, що його син виріс справжнім пацаном з його характером, його вихованням. Я йому дуже за це дякую”. Владислав Кондратюк свою поразку прокоментував так: “Удари відчуваються. Після першого “поплив” відразу, а тоді ще пару додав – і я вже все”.

Нагадаємо, що в попередніх боях Назар Олійник здобув перемоги над Євгенієм Гелло із Києва, Кирилом Семеновим із Черкас та Олегом Козакевичем із Херсона.

Віталій Усик

Нагору