Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

У Переяславі на арт-аукціоні зібрали 1040 гривень для допомоги котам

7 грудня закінчився благодійний арт-аукціон. На ньому було 43 лоти.

Студентська рада Університету Григорія Сковороди в Переяславі 7 грудня завершила благодійний арт-аукціон в Instagram. Кошти збирали для фінансової підтримки ГО “Кіт у чоботях”, яка опікується безпритульними котами у Переяславській громаді. Вдалось назбирати 1040 гривень. Раніше завдяки такому ж аукціону зібрали 2000 гривень для ГО “У добрі руки”. Більшість учасників аукціону вже забрали свої картини, вони запропонували найбільші суми в коментарях під постами з картинами. Про це повідомляє Інформатор.

Детальніше про аукціон розповіла Дана Махмудова, голова волонтерського відділу університету:

– Ми вже зв’язались із ГО “Кіт у чоботях” і запитали, що їм зараз потрібніше: їжа чи ліки. Їм наразі потрібна вакцина для котиків, далі вже вирішуватимемо, чи самі закупимо чи вони куплять. Найвищий лот у нас цього разу був 200 гривень за картину. Минулого разу найвищою була ставка 500 гривень. Нам вдалось продати приблизно 15 картин на цьому аукціоні, загалом їх було 43. Картини виставляли переважно студенти університету. Ті, які не продали, залишили в студентській раді.

Нагадаємо, що 12 грудня у Переяславі на території просвітницького центру провели благодійний аукціон. Найдорожчим лотом став туристичний намет – його придбали за 1400 гривень. А скільки зібрали грошей, дізнавайтесь тут.

Оксана Симоненко

Фото надала Дана Махмудова

Нагору