ЖИТТЯ

На Переяславщині в будинках сталися три пожежі: відео з місця подій

На Переяславщині вчора та сьогодні вночі сталися три пожежі – у Дем’янцях, Хоцьках і Помоклях.

Вчора, 22 грудня, о 14:00 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про загоряння приватного будинку в селі Дем’янці (Переяславська ТГ) на вулиці Шкільній. На місце події направили два відділення 27-ї ДПРЧ. Про це Інформатору повідомив  провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ДСНС.

О 14:20 рятувальники прибули на місце події. Розвідка показала, що загорілася верхня частина димара. Загасити вдалося до прибуття підрозділу. Ніхто не постраждав. Друге відділення повернулося в розташовування частини, а перше залишилося розгортати сіно від димара.

22 грудня о 18:05 надійшло повідомлення про загоряння нежитлового будинку в селі Хоцьки (Циблівська ТГ) на вулиці Садовій. На місце події направили два відділення 27-ї ДПРЧ у складі восьми осіб.

О 18:36 рятувальники прибули на місце події. Розвідка показала, що горить прибудова на площі 10 кв.м. Локалізували вогонь о 18:43, а ліквідували о 18:58. Пожежа знищила внутрішнє оздоблення кімнати, пошкоджено речі домашнього вжитку та стіни. Причини та завдані збитки встановлюють. Ніхто не постраждав.

23 грудня о 0:07 повідомили про загоряння приватного житлового будинку в селі Помоклі (Ташанська ТГ) на вулиці Вишневій. На місце події направили два відділення 27-ї ДПРЧ у складі восьми осіб.

О 0:37 рятувальники встановили, що горить перекриття у будинку на площі 3 кв.м. Друге відділення повернулося в розташування частини. Локалізували вогонь о 1:08, а ліквідували о 2:20. Внаслідок пожежі знищено перекриття будинку та пошкоджено речі домашнього вжитку. Причини та завдані збитки встановлюють. Ніхто не постраждав.

Нагадуємо, нещодавно рятувальники боролися із загоряннями в Дівичках і Студениках. Також пожежа була в селі Лецьки.

Фото та відео надав Денис Порохня

Нагору