ЖИТТЯ

Перевернуте авто та хибні виклики: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 22 грудня переяславські поліцейські мали 12 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 22 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 12 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:36. Переяслав, траса Переяслав-Черкаси. Поліції повідомили про те, що біля траси лежить перевернуте легкове авто. Поліціянти відібрали заяву про нерозгляд цієї ситуації.

20:33. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що 16 грудня її син поїхав із Києва в Одесу, а зараз може перебувати в Туреччині. Стало відомо, що чоловік нікуди не зникав, а перебуває за місцем проживання. Поліція відібрала заяву про нерозгляд ситуації.

23:19. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Надійшло повідомлення, що в кафе прийшов чоловік та погрожує, має травматичну зброю. Заявниця додала, що він стріляє у підлогу. Згодом поліція встановила, що подія не підтвердилась.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Великій Каратулі (Переяславська  ТГ).

Нагадаємо, що 21 грудня на засіданні виконкому затвердили новий тариф на вивезення сміття в Переяславській громаді. З нового року послуга подорожчає на 10 гривень. Старости сіл громади проти таких змін. Деталі дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору