ЖИТТЯ

Крадіжка, “спроба самогубства” та ДТП: як минули вихідні для поліції Переяслава

За вихідні переяславські поліцейські мали 37 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 25 та 26 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 37 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

25 грудня, 11:00. Циблі (Циблівська ТГ). Заявник повідомив про те, що його син 20 грудня виїхав із військового госпіталю до Києва, але після цього не виходив на зв’язок. Поліція встановила, що той не зникав і з ним все добре.

26 грудня, 2:47. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Поліції надійшло повідомлення про те, що у лікарню Переяслава доставили пораненого після спроби вчинення суїциду. За цим фактом відібрали заяву про нерозгляд телефонного повідомлення. Ушкодження постраждалий отримав внаслідок необережного поводження з гострим предметом.

26 грудня, 10:39. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що протягом тижня невідомі проникли до будинку через вікна. У сараї викрали інструменти. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка). 

26 грудня, 18:01. Лецьки (Циблівська ТГ). Поліції повідомили про те, що невідомі на полі зрубують дерева. Прибувши на місце події, яке вказав заявник, та пропатрулювавши прилеглі території лісосмуги, поліціянти знищування насаджень не виявили.

26 грудня, 22:42. Переяслав, вулиця Шкільна. Поліції надійшло повідомлення про ДТП – водій автівки Toyota Prado допустив зіткнення з авто Volkswagen Caddy та поїхав у бік автостанції. За цим фактом правоохоронці відібрали заяву про нерозгляд повідомлення.

Також за вихідні поліція зареєструвала вісім смертей (ненасильницьких та не після нещасних випадків): по одній у Переяславі, Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ), Пристромах (Студениківська ТГ), Малій Каратулі (Ташанська ТГ), Хоцьках (Циблівська ТГ), Єрківцях (Дівичківська ТГ) та дві у Переяславському (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що у серіалі від Netflix українку виставили злодійкою, а на базі відпочинку “Баттерфляй” під Вінницею загинула дівчина, яка, стрибнувши з вікна, хотіла врятуватися. Які ще важливі новини були минулого тижня, дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору