ЖИТТЯ

Міський голова Переяслава вітає зі святами на білборді, який люди просять прибрати

Співвласники ОСББ “Дружня родина” просять прибрати білборд біля їхнього будинку. Подали заяву до міської ради. Але зараз на білборді розміщене привітання від міського голови.

У Переяславі біля багатоквартирного будинку на вулиці Богдана Хмельницького, 68 на білборді розмістили привітання міського голови Вячеслава Саулка із новорічно-різдвяними святами. Лише кілька тижнів тому, 10 грудня, тут же, на приватній території ОСББ “Дружня родина”, працівники ВУКГ випилювали дерева та переміщували цей білборд. Мешканці будинку обурилися та вийшли із резонними запитаннями: що коїться? Тоді сам Саулко пояснив, що комунальники проводять елементарний благоустрій. Так, чомусь на приватній території.

Люди сказали, що їх передусім не влаштовує, що білборд стоїть у них під будинком. У зв’язку з цим співвласники ОСББ подали відповідну заяву до міської ради.

– 13 грудня ми подали заяву, щоб вирішити питання з білбордом, – розповіла Інформатору голова ОСББ “Дружня родина” Людмила Борисова. – Розглядатимуть це питання близько місяця. Мешканці будинку дуже занепокоєні тим, що за несприятливих погодних умов білборд впаде на будинок. Він ніяк не закріплений, а просто стоїть на землі. Коли були сильні пориви вітру, то його розхитувало. Я сподіваюсь, що уже на старий Новий рік це питання буде вирішене.

А поки ж на цьому білборді з одного боку розміщена реклама лабораторії, а з іншого – привітання зі святами від Вячеслава Саулка.

На білборді зараз розмістили привітання міського голови

З іншого боку – реклама

Нагадаємо, що у квітні з посади директора мистецької школи звільнили Ганну Іфтоді. У суді вона доводить, що це зробили неправомірно.

Віталій Усик та Оксана Симоненко

Фото: Едуард Аврамич

Нагору