ЖИТТЯ

“Переяслав-БРСМ” перевірить чемпіонські амбіції “Дніпра”: анонс другого туру футзальної першості

Завтра продовжиться чемпіонат Переяславщини з футзалу. Хто з ким гратиме у другому турі.

Завтра, 3 січня, відбудеться другий тур чемпіонату Переяславщини з футзалу. Зазвичай тури проходять щосуботи, однак зрозуміло, що 1 січня ніхто б не грав. А от третього, коли в Україні офіційний вихідний, саме можна позмагатися. Вболівальників до перегляду в університетський спортзал все ще не допускатимуть через карантинні обмеження. Інформатор анонсує завтрашні поєдинки.

У вищій лізі кожен матч цікавий по-своєму. Однак до одноосібного лідера завжди буде особливе ставлення. Дівичківський “Дніпро” о 13:00 зустрінеться із “Переяслав-БРСМ”. Об 11:00 Вовчків (Переяславська ТГ) зіграє з “Університетом”, який єдиний у першому турі не здобув очок. Закриють ігровий день о 15:00 “Нива Переяславщини” (Згурівка) та “Матадор” (Переяслав).

А от відкриють його о 10:00 команди першої ліги – “Солонці” (Переяслав) та ДЮСШ “Дівички”. О 12:00 один із фаворитів ліги Гайшин (Переяславська ТГ) зіграє із ФК “Чобітьки” (Циблівська ТГ). А о 14:00 березанська “Дружба” зустрінеться із Великою Каратуллю (Переяславська ТГ). Пристроми в цьому турі суперника не мають.

За ходом матчів можна буде стежити онлайн на Facebook-сторінці “Футзальна ліга Переяславщини”.

Нагадаємо, що в першому турі у вищій лізі лише “Дніпро” зумів перемогти. Тож відразу очолив турнірну таблицю.

Віталій Усик

Нагору