ЖИТТЯ

Наркотики, автомобіль в кюветі та збита коза: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 3 січня переяславські поліцейські мали 21 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 3 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:16. Переяслав. Надійшло дві письмові заяви від різних осіб щодо зберігання наркотичних речовин. У першій заяві вказують на жителя Переяслава, в другій – на жителя села Стовп’яги (Дівичківська ТГ). За цими фактом відкрили кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

13:28. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що збив дику козу, яка після цього побігла в ліс. Його автомобіль Ford зазнав механічних пошкоджень. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

5:23. Гланишів (Переяславська ТГ). Заявник повідомив, що він, керуючи автомобілем Mercedes Sprinter, злетів у кювет. На місці працювала поліція – склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Стовп’ягах (Дівичківська ТГ).

Нагадуємо, сьогодні у Переяслав на стадіон прилетів гелікоптер. Ним доставляли хворого в київську лікарню.

Юлія Кравченко

Нагору