ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте броколі з курячим філе, запечене під соусом

Якщо ви вже втомились від ситної їжі на свята, то ця страва саме для вас. Броколі з курячим філе – страва, яка багата на білки, підійде як для обіду, так і для вечері.

Інформатор розповість детальніше про те, як приготувати броколі з курячим філе, запечене під соусом.

Інгредієнти: 

  • 1 куряче філе
  • 150 г суцвіття броколі
  • сіль та перець за смаком
  • 1 ст. л. олії
  • 1 ст. л. кунжуту
  • 2 ст. л. сметани
  • зубчик часнику

Приготування: 

  1. Броколі залийте окропом та залиште на 15 хвилин.
  2. Куряче філе наріжте дрібними шматочками та підсмажте до золотистої скоринки із сіллю.
  3. Духовку розігрійте до 180 градусів. У форму для випікання змішайте куряче філе та брокколі разом зі сметаною.
  4. Додайте роздавлений часник, сіль та перець.
  5. Посипте страву кунжутом та запікайте 10-15 хвилин.

Нагору