ЖИТТЯ

Крадіжка та чоловік з вилами: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 10 січня переяславські поліцейські мали 11 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 10 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 11 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:00. Гланишів (Переяславська ТГ). Поліції надійшло повідомлення про те, що вранці невідомі особи проникли до будинку, зламавши навісний замок. Викрали 500 гривень. За цим фактом відібрали заяву та пояснення, а також провели огляд місця події.

11:05. Харківці (Переяславська ТГ). Повідомили, що вулицями бігає психічно хворий чоловік з вилами, пошкоджує автомобілі та кидається до всіх. За цим фактом від заявниці відібрали заяву та письмове пояснення.

18:20. Переяслав. Заявник повідомив, що його дружина у стані алкогольного сп’яніння сказала у телефонній розмові, що хоче повіситись. Поліція встановила, що чоловік неправильно її зрозумів.

20:17. Переяслав. Надійшло повідомлення про те, що біля магазину чоловік у стані алкогольного сп’яніння бігає з автоматом. За цим фактом склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Переяславі.

Нагадаємо, що за дві доби 8 і 9 січня на Переяславщині ставалось багато ДТП. Детальніше про це дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору