ЖИТТЯ

Побиття батька, крадіжка телефона та ДТП: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 15 січня переяславські поліцейські мали 18 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 15 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:35. Переяслав. Заявник повідомив, що його побив син. Коли поліція прибула на місце події, то там вже нікого не було. Зв’язавшись із заявником, той повідомив, що конфлікт врегулювали.

10:17. Пристроми (Студениківська ТГ). Поліції надійшло повідомлення, що, зламавши замки, невідомі проникли до будинку. За цим фактом відібрали заяву та пояснення.

14:00. Переяслав, вулиця Набережна. Сталася ДТП – зіткнулись Lexus та ЗІЛ. За цим фактом стосовно одного з водіїв склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

16:17. Переяслав. Заявниця повідомила, що 30 хвилин тому невідомий чоловік під’їхав на авто ВАЗ-2107 та попросив у її сина мобільний телефон, щоб зателефонувати. Після цього сів до авто та втік. За цим фактом відібрали заяву та пояснення.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Денисах (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 14 січня у Пристромах до будинку проникли невідомі люди й викрали електроінструменти. Детальніше про це дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору