ЖИТТЯ

Собаки Алсу, Карамелька та Бім з притулку в Переяславі чекають на господарів

У притулку для собак в Переяславі зараз 78 тварин. Кожна з них мріє потрапити в нову сім’ю. Сьогодні ви познайомитеся ближче з трьома його мешканцями.

Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”, розповіла Інформатору історії трьох собак з притулку.

АЛСУ

Вага: 7 кг

Стерилізація: поки нестерилізована

Волонтери говорять, що Алсу – дуже активна та рухлива собачка. Зовні можна зробити висновки, що в її роду були собаки породи спаніель. Ця тваринка дуже хоче потрапити в добрі руки.

Алсу

КАРАМЕЛЬКА

Вага: 10 кг

Вік: близько 1,5 року

Стерилізація: стерилізована

У цієї собачки дуже ніжний та добрий характер. Карамелька стане як ідеальним членом великої родини з дітьми, так і другом для людини, яка живе сама. На роль собаки-охоронця вона не підійде, але стане гарним компаньйоном.

Карамелька

БІМ

Вага: 10 кг

Вік: близько 2 років

Стерилізація: стерилізований

Бім – собака, який схожий на м’яку іграшку. Тетяна Чеботарь розповіла, що його знайшли дуже близько до території притулку і забрали до себе. З Бімом можна як погратися, так і відпочити. Він дуже хоче, щоб любляча людина забрала його додому.

Бім

Якщо ви хочете собі домашнього улюбленця або чимось допомогти притулку, звертайтеся до членів ГО “У добрі руки”. Тел.: (063) 999-00-73, (095) 595-26-67 (Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”).

Нагадуємо, що на початку листопада собак з пункту перетримки ГО “У добрі руки” нарешті перевезли у новий притулок в мікрорайоні Підварки.

Юлія Кравченко

Нагору