ЖИТТЯ

Викрадення грошей, картоплі, велосипеда та автівки: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 16 січня переяславські поліцейські мали 16 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 16 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 16 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:19. Гайшин (Переяславська ТГ). Заявниця повідомила, що невідомі особи проникли до будинку через вікно. За цим фактом поліцейські відібрали заяву та пояснення, провели огляд місця події.

13:07. Світанок (Циблівська ТГ). Поліції повідомили, що біля старого дитсадка затримали авто ГАЗ-53. На ньому хотіли вивезти дерева, які незаконно вирубали. За цим фактом відібрали заяву і пояснення. Тимчасово вилучили майно.

13:14. Переяслав. Надійшло повідомлення, про те, що біля автостанції близько 11:30 у жінки з Єрківець (Дівичківська ТГ) із сумки викрали паспорт та 3000 гривень. Заявниця сказала, що, можливо, крадіжка сталася в магазині.

14:14. Переяслав. Поліції повідомили, що протягом дня невідомі особи зірвали навісний замок з підвального приміщення та викрали мішок картоплі. На місці події виявили лом, яким, можливо, використали для проникнення. За цим фактом відібрали заяву та пояснення.

16:51. Переяслав. Заявниця повідомила, що хтось викрав велосипед з підвального приміщення. За цим фактом відібрали письмову заяву та пояснення.

17 січня, 1:10. Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Поліції надійшло повідомлення про те, що двоє братів (колишні засуджені) викрали авто заявниці ВАЗ-2106. За цим фактом відберуть заяву про нерозгляд ситуації.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Помоклях (Ташанська ТГ).

Раніше ми повідомляли, що 15 січня сталася ДТП – зіткнулись Lexus та ЗІЛ. Деталі дізнавайтесь тут.

Оксана Симоненко

Нагору