ЖИТТЯ

Крадіжка велосипеда, знайдена сумка та хибний виклик: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 18 січня переяславські поліцейські мали 12 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 18 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 12 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:30. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення про те, що в період з 17 по 18 січня хтось проник в сарай через незамкнені двері та викрав дитячий (підлітковий) велосипед. А ще у вересні 2021 року із сараю викрали інструменти. Тоді в поліцію не звертались. За цим фактом правоохоронці відібрали заяву та пояснення. Провели огляд місця події.

12:59. Переяслав. Повідомили, що в магазині викрали сумку, де були близько тисячі гривень, паспорт/ІD-картка. Жінка написала заяву про нерозгляд ситуації, оскільки сумку знайшли.

19 січня, 0:00. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що її побили сусіди, з якими вона розпивала алкогольні напої. Також відібрали 500 гривень. За цим фактом на неї склали протокол за статтею 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Нагадаємо, що за добу 17 січня переяславські поліцейські мали 34 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах, дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору