Теплі салати – універсальні та смачні страви. Приготувати їх можна з інгредієнтів, що завжди є під рукою, а подавати на обід, вечерю і навіть сніданок.
Інформатор розповість детальніше про приготування салату із печінкою, овочами та сиром, який корисно вживати в холодну пору року.
Інгредієнти:
- 620 г печінки
- майонез
- 6 курячих яєць
- 240 г руколи
- 220 г твердого сиру
- 2 яблука
- листя салату
- 10 волоських горіхів
- білий виноград без кісточок
Приготування:
- Зніміть плівки з печінки та промийте під проточною водою.
- Наріжте печінку шматками та помістіть її на розпечену сковорідку з олією. Обсмажте.
- Приберіть печінку в тарілку. Сковорідку після цього не мийте.
- Зніміть верхній шар яблук і наріжте їх.
- Покладіть яблука у сковорідку і підсмажте.
- Яйця помістіть в каструльку. Залийте водою та зваріть. Далі остудіть та крупно натріть.
- Візьміть найдрібнішу тертку та подрібніть сир.
- Горіхи дрібно поріжте.
- Виноград промийте і залишіть десяток плодів. Решту поріжте навпіл.
- Залийте всі приготовані інгредієнти майонезом і перемішайте.
- У страву помістіть руколу, а зверху покладіть салат. Прикрашайте салат виноградом.