ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте теплий салат із печінкою, овочам та сиром

Теплі салати – універсальні та смачні страви. Приготувати їх можна з інгредієнтів, що завжди є під рукою, а подавати на обід, вечерю і навіть сніданок.

Інформатор розповість детальніше про приготування салату із печінкою, овочами та сиром, який корисно вживати в холодну пору року.

Інгредієнти: 

  • 620 г печінки
  • майонез
  • 6 курячих яєць
  • 240 г руколи
  • 220 г твердого сиру
  • 2 яблука
  • листя салату
  • 10 волоських горіхів
  • білий виноград без кісточок

Приготування:

  1. Зніміть плівки з печінки та промийте під проточною водою.
  2. Наріжте печінку шматками та помістіть її на розпечену сковорідку з олією. Обсмажте.
  3. Приберіть печінку в тарілку. Сковорідку після цього не мийте.
  4. Зніміть верхній шар яблук і наріжте їх.
  5. Покладіть яблука у сковорідку і підсмажте.
  6. Яйця помістіть в каструльку. Залийте водою та зваріть. Далі остудіть та крупно натріть.
  7. Візьміть найдрібнішу тертку та подрібніть сир.
  8. Горіхи дрібно поріжте.
  9. Виноград промийте і залишіть десяток плодів. Решту поріжте навпіл.
  10. Залийте всі приготовані інгредієнти майонезом і перемішайте.
  11. У страву помістіть руколу, а зверху покладіть салат. Прикрашайте салат виноградом.

Нагору